soefartsstyrelsen.dk


​​Velkommen til soefartsstyrelsen.dk

På soefartsstyrelsen.dk finder du informationer om Søfartsstyrelsens arbejdsområder, nyheder, temaer og publikationer. Vi ønsker, at vores hjemmeside skal leve op til brugernes forventninger og behov. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre hjemmesiden.

Genbrug informationerne

Hvor intet andet er angivet, er tekst, logo og billeder beskyttet af ophavsret. Du må frit gengive indhold og materiale fra soefartsstyrelsen.dk, så længe at du husker at angive os som kilde.

Opløsning og browser 

Denne hjemmeside er baseret på CMS-systemet Sharepoint. Systemet  understøtter som udgangspunkt alle kendte internetbrowsere, men enkelte brugere vil opleve, at visse funktioner og grafik ikke fremstår korrekt eller ser anderledes ud. Hjemmesiden er optimeret til Microsofts Internet Explorer version 8+, Google Chrome, Firefox og Safari. Designet er optimeret til en skærmopløsning på minimum 1024 x 768 pixels, men performer bedst ved en opløsning på 1280 x 1050 pixels. Hjemmesiden har responsive design, som betyder, at hjemmesiden optimeres til den enhed du tilgår hjemmesiden med, f.eks. mobiltelefon og tablet. Nogle dokumenter og oplysninger på dette website vises i Adobes PDF-format. De kan læses af Adobe Acrobat Reader, der kan downloades gratis. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til vores hjemmeside, er du velkommen til at skrive til os. Hvis din henvendelse vedrører en specifik side på hjemmesiden, opfordrer vi til, at du indsætter den gældende URL for netop denne side.

 Kontakt

Direktionssekretariatet
Christian Grøsfjeld Bitsch, Chefkonsulent
+45 72 19 60 90