’e-Navigation Underway’ – Søfartsstyrelsen inviterer til international konference
15-12-2016 11:00

Søfartsstyrelsen er for 7. gang arrangør af en konference, der samler den maritime verden for at sætte fokus på e-navigation. Tilmeldingen er åben.

​De seneste trends og mulighederne for implementering af e-navigation er årets temaer, når Søfartsstyrelsen i samarbejde med IALA inviterer til konferencen ’e-Navigation Underway 2017’. Konferencen foregår om bord på skibet M/S Pearl Seaways, der vil sejle tur/retur til Oslo fra den 31. januar til den 2. februar. Tilmeldingen er nu åben.

Over to dage vil forskellige aktører byde ind med alt fra oplæg om cybersikkerhed til demonstrationer af teknologiske løsninger fra hele verden. Konferencen er også en unik mulighed for at få forskellige bud på, hvordan gevinsterne ved e-navigation kan realiseres.

Global betydning

Konferencen, der sidste år havde repræsentanter for 22 lande og 92 forskellige organisationer, er blevet et effektivt forum for dialog om udvikling og implementering af e-navigation.

Emner som harmonisering og maritime services vil blive debatteret af fagfolk fra hele verden. Alle deltagere få mulighed for at udveksle holdninger og give deres bud på, hvordan e-Navigation skaber mest mulig værdi fremover.

Tilmelding til konferencen

Konferencen finder sted den 31. januar-2. februar 2017 ombord på M/S PEARL SEAWAYS under sejlads fra København til Oslo og retur.

 Kontakt

Kontakt

E-navigation
Bjørn Borbye Pedersen, Chefanalytiker
+45 72 19 63 21