Beskyttelse af dine oplysninger er vigtigt for os
25-05-2018 12:00

Kære abonnent på Søfartsstyrelsens nyhedsbrev. Du modtager denne mail, fordi du tidligere har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Du behøver ikke foretage dig yderligere, men du kan her læse vores privatlivs- og persondatapolitik.

​Vi tager dit privatliv alvorligt, og vi gør vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger. Persondataforordningen er trådt i kraft, men der er ingen ændringer til, hvordan vi behandler dine data som modtager af vores nyhedsbrev. Vi benytter alligevel lejligheden til at synliggøre vores politik.

Hvad vi gør for at efterleve Persondataforordningen

Vi har gjort vores privatlivspolitik let tilgængelig for dig. Vi har gennemgået vores egne processer og systemer samt vores serviceudbyderes privatlivspolitikker, for at sikre at disse er i overensstemmelse med vores egen politik.

Vi vil derfor gerne informere dig om vores privatlivspolitik for beskyttelse af personlige oplysninger.  Du kan læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, bekymringer eller andet. Det er vigtigt for os, at dine personlige data er beskyttet.

Kontakt os venligst på sfs@dma.dk

Med venlig hilsen
Søfartsstyrelsen​

 Relateret indhold

 Kontakt

Kontakt

 
  
72 19 60 00