Danish Maritime Days samler Det Blå Danmark
04-04-2014 11:00

Det Blå Danmark inviteres til at arrangere maritime aktiviteter, når Danish Maritime Days sætter den maritime branche på verdenskortet i oktober 2014.

​​En åben invitation til hele Det Blå Danmark
I forlængelse af regeringens vækstplan for Det Blå Danmark er der taget initiativ til en stor maritim event, Danish Maritime Days. Alle med interesse for det maritime erhverv inviteres til at afholde eller deltage i maritime aktiviteter under Danish Maritime Days. Danish Maritime Days finder sted i hele Danmark 6.-10. oktober 2014.

”Danish Maritime Days er en oplagt mulighed for Det Blå Danmark for at stå samlet over for et internationalt publikum og vise vores styrker og kompetencer. Succes​en afhænger af, at hele Det Blå Danmark har lyst til at tage ejerskab, så jeg håber, at alle vil bakke op om Danish Maritime Days i oktober,” siger Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsen.

Bliv en del af Danish Maritime Days
Sekretariatet for Danish Maritime Days er nedsat af Danmarks Rederiforening, Danske Maritime og Søfartsstyrelsen for at skabe Danish Maritime Days som en årlig begivenhed de næste 3 år. En del af Danish Maritime Days er konferencen Danish Maritime Forum. Her samles topledere fra det internationale erhvervsliv og politiske beslutningstagere for at drøfte visioner for og udfordringer i den maritime branche og skibsfartens bidrag til global vækst og udvikling. Har du en konkret aktivitet eller en ide til en aktivitet, så står sekretariatet til rådighed med sparring og information om, hvordan du kan blive en del af Danish Maritime Days.

Sekretariatet er netop gået online med en hjemmeside, hvor du finder en kalender over arrangementer, information og billeder m.m. Du kan læse mere om Danish Maritime Days på: http://www.danishmaritimedays.com/​​​

 Kontakt

Kontakt

 
 
72 19 60 00