Danske erfaringer er på dagsordenen på Co-operative Forum i Singapore
05-10-2015 09:00

Fra den 5.-6. oktober afholdes Co-operative Forum i Singapore, der danner rammen om et ambitiøst samarbejde for at sikre sejladssikkerhed og miljøbeskyttelse i Malaccastrædet. Programmet byder blandt andet på danske erfaringer.

​Malaccastrædet nu og i fremtiden
Singapores søfartsmyndighed har i disse dage samlet Malaccastrædets kyststater, brugerstater og interessenter til dialog og samarbejde om sejladssikkerhed og miljøbeskyttelse på den fælles og højttrafikkerede vandvej.

Co-operative Forum er en del af ’Co-operative Mechanism on Safety of Navigation and Environmental Protection in the Straits of Malacca and Singapore’ (Co-operative Mechanism), og giver mulighed for at udveksle erfaringer, komme med anbefalinger og udtrykke eventuelle bekymringer for Malaccastrædet. Nu og i fremtiden.


Dansk oplæg på Co-operativ Forum
Søfartsstyrelsens vicedirektør, Troels Blicher Danielsen taler i dag om Danmarks erfaringer med navigationssikkerhed i Øresund og Storebælt, der har ligheder med Malaccastrædet.

Derudover er han inviteret for at fortælle om de erfaringer Danmark har med blandt andet Ballastkonventionen og de såkaldte ’Same Risk Area’, der er en mulighed inden for konventionen.

 Relateret indhold

 Kontakt

Kontakt

 
 
72 19 60 00