Det kinesiske klassifikationsselskab åbner kontor i Danmark
02-11-2016 09:00

Søfartsstyrelsen byder China Classification Society (CCS) velkommen.

Det maritime samarbejde mellem Kina og Danmark udvides med åbningen af CCS’ kontor i København. CCS, der hører under det kinesiske transportministerium, åbner kontor i København.

 
Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsen, understreger vigtigheden af godt samarbejde med andre store maritime nationer: 
”Det er vigtigt for en søfartsnation som Danmark at have gode relationer og samarbejde med vigtige maritime nationer som Kina. Derfor glæder det mig, at samarbejdet og dialogen kan styrkes gennem åbningen af CCS’ kontor i København. CCS bliver en vigtig medspiller til Det Blå Danmark”. 

 
CCS er et klassifikationsselskab, der udfører klassesyn og certificering af skibe, offshore-installationer, udstyr m.v. samt leverer teknisk rådgivning i og uden for Kina.

 
​CCS blev i 2015 anerkendt, så selskabet kan udføre syn på vegne af danske søfartsmyndigheder. Udover skibssyn foretager CCS også godkendelser af udstyr i forbindelse med skibsbygning i Kina og er således en vigtig aktør for den danske udstyrsindustri.

 Kontakt

Kontakt

 
  
72 19 60 00