PSC-møde: Hvordan kan danske skibe forbedre sikkerheden om bord?
27-04-2016 11:00

Søfartsstyrelsen inviterer igen i år til møder om havnestatskontrol (PSC) for ansatte i rederierne og på skibene. Formålet er at styrke sikkerheden om bord.

Undgå fejl og bliv bedre til at støtte besætningen
På mødet bliver der mulighed for at udveksle erfaringer fra PSC. Vi skal sammen drøfte, hvordan man kan forbedre sikkerheden og dermed undgå fejl og tilbageholdelser, og hvordan landorganisationen bedst muligt kan støtte besætningen ved PSC.

Hvordan har MLC påvirket PSC?
Vi skal lære af vores fejl. Søfartsstyrelsen vil fortælle om de hyppigste fejl ved PSC og om, hvordan man kan håndtere en PSC. I kan sikkert også bidrage med erfaringer – gode og dårlige, som andre kan lære af. Søfartsstyrelsen vil også fortælle om efterårets PSC kampagne i Paris MoU omhandlende MLC samt komme ind på den kommende bekendtgørelse om minimumsbeskyttelse af visse kategorier af personer på skibe.

Møderne foregår i:
• Svendborg 24. maj kl. 10-14, Mødet bliver holdt på SIMAC, Graaesvej 27 i Svendborg.
• Valby 25. maj, kl 10-14, Mødet bliver holdt i Søfartsstyrelsen, Carl Jacobsens vej 31 i Valby.
• Aarhus 27. maj, kl 10-14, Mødet bliver holdt på Aarhus Havn, Vandvejen 7 Aarhus C.

Mødet i København afholdes på engelsk, hvorimod møderne i Svendborg og Aarhus afholdes på dansk. Der kan højst deltage to personer pr. rederi.

Husk at melde dig til
Det er nødvendigt at tilmelde sig mødet. Tilmelding sendes til Tanja Schneider på tas@dma.dk senest onsdag den 18. maj 2016.

 Kontakt

Kontakt

Sikre skibe
Annemette Knagaard, Overskibsinspektør
+45 72 19 63 64