Søfartsstyrelsen er en attraktiv arbejdsplads
23-09-2016 15:00

Nyt site med film, fakta og ledige stillinger skal i endnu højere grad synliggøre Søfartsstyrelsen som en attraktiv arbejdsplads.

​Som noget nyt kan jobansøgere og andre interesserede nu opleve film med medarbejdere ansat i Søfartsstyrelsen, når de kigger efter ledige stillinger.

Søfartsstyrelsen har generelt haft et højt antal kvalificerede ansøgere til styrelsens ledige stillinger, men forsøger nu med det nye site at give et mere indgående indblik i styrelsen som arbejdsplads.

- Vi tager det her initiativ med et site for at sætte fokus på Søfartsstyrelsen som en attraktiv arbejdsplads. Håbet med rekrutteringssitet er at det generelle kendskab til Søfartsstyrelsen øges, så endnu flere får kendskab til det spændende arbejde, vi laver, siger Andreas Nordseth, direktør.

Med det nye rekrutteringssite sker der en mindre ændring på vores hjemmeside. Fremadrettet vil jobsektionen på vores hjemmeside blive erstattet af et direkte link til det nye site, så aktuelle stillingsopslag, medarbejderfilm og fakta om styrelsen er samlet ét sted.

Besøg det nye site på www.jobisoefartsstyrelsen.dk  

 Kontakt

Kontakt

 
  
72 19 60 00