Søfartsstyrelsen har fået ny hjemmeside
24-08-2015 13:00

Søfartsstyrelsens nye hjemmeside skal gøre det nemmere for vores brugere at finde det, som de skal bruge. Hjemmesiden har responsive design og flere muligheder for selvbetjening.

​​​Den nye hjemmeside er til for brugerne og skabt på baggrund af en hel række interviews med interne og eksterne brugere. Målet er nemlig en ny brugervenlig hjemmeside, der hurtigere skal guide både søfarende og rederier m.fl. til den information, de har brug for. Den nye hjemmeside bygger på princippet om responsive design. Det betyder, at hjemmesiden er mere tilgængelig og brugervenlig, uanset hvordan brugerne tilgår hjemmesiden. Designet tilpasser sig enhver given device og skærmstørrelse.

Hvad får brugerne?

Et nyt design, en mere overskuelig informationsarkitektur og ikke mindst en mere avanceret søgefunktion får brugerne på den nye hjemmeside. Også selvbetjeningsmulighederne er blevet forbedret, så det bliver lettere at finde de mest efterspurgte selvbetjeningsløsninger. På "Min side" kan søfarende nu logge på og få adgang til oplysninger om egne sønærings- og kvalifikationsbeviser. Søfarende kan også tilmelde sig advisering om udløb af beviser via NemSMS. Det er tanken, at "Min side" på sigt skal give de søfarende flere og flere muligheder.

Hjælp os med at blive bedre

I hele udviklingsfasen har vi lyttet til brugernes behov. Nu går vi i luften med hjemmesiden og vil meget gerne have brugernes hjælp til løbende at forbedre hjemmesiden. Hjælp os med at forbedre hjemmesiden.
Kontakt Rikke Hartmann Pedersen via mail til rhp@dma.dk

 Kontakt

Kontakt

Direktionssekretariatet
Presse - Søfartsstyrelsen
+45 72 19 60 09