Søfartsstyrelsen på plads på årets Polar Fish-messe i Grønland
21-09-2018 16:00

Søfartsstyrelsen deltager i POLAR FISH 2018 i Sisimiut i Grønland. Vejledning, rådgivning og information om sikkerhed, krav til skibe og skibsregistret er i fokus under messen.

​Fiskere skal sikkert i land – Søfartsstyrelsen har hele sommeren kørt kampagne rettet mod fiskere for at få fuld fokus sikkerheden. På årets Polar Fish-messe følges op på denne kampagne.

Søfartsstyrelsen samarbejder med myndigheder og private kunder i Grønland. På messen er der fokus på at træffe kunderne og give information og vejledning, som kan lette gennemførelsen af registreringer for grønlandske skibsejere. Samt hjælp og vejledning om sø- og sejladssikkerhed samt processen i forbindelse med syn af skibe.

Polar Fish er en fiskeri- og erhvervsmesse for hele Grønland, som afvikles fra 21. til 23. september. Søfartsstyrelsen deltager med skibsinspektører og Skibsregistret for at vejlede og rådgive grønlandske skibsejere om sikkerhed og skibsregistrering.

                                                                                                                                                                                                                                                                 

Fakta

Det kan du høre fra Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen vil på alle konferencedage holde indlæg på konferencen:

  • Sikkerhed for fiskere. Hvordan man bedst sikrer, at både fanger og fangst kommer sikkert i land.
  • Søfartsstyrelsens tekniske og sikkerhedsmæssige krav til skibe med op til 12 passagerer. Hvilke krav stilles der til sådanne skibe, og hvordan man sikrer sig, at et nyt eller brugt skib, man overvejer at købe, lever op til kravene.
  • Meddelelser F – krav til og syn af mindre fiskeskibe. Hvilke krav stilles der til sådanne skibe, og hvordan man sikrer sig, at et skib man overvejer at købe – nyt eller brugt – lever op til kravene.
  • Hvordan anmelder man et skib til optagelse i Skibsregistret eller Fartøjsfortegnelsen, om mulighederne for elektronisk anmeldelse af flere af de nødvendige blanketter og mulighederne for at få hjælp til registrering af et skib.
                                                                                                                                                                                                                                                            

Læs mere om Polar Fish 2018 på http://polar-fish.net/dk/

 Kontakt

Kontakt

 
  
72 19 60 00