Dansk-indonesisk maritimt samarbejde styrkes på vigtige områder

02-11-2023

I dag overdrog Søfartsstyrelsens direktør, Andreas Nordseth, på vegne af erhvervsministeren en maritim Memorandum of Understanding (MoU) til Indonesiens vicekoordinerende minister for maritim suverænitet og energi

I dag overdrog Søfartsstyrelsens direktør, Andreas Nordseth, på vegne af erhvervsministeren en maritim Memorandum of Understanding (MoU) til Indonesiens vicekoordinerende minister for maritim suverænitet og energi, Pak Jodi, fra Ministeriet for Maritimt Samarbejde og Investering. MoU’en udgør en stærk platform for innovative maritime partnerskaber mellem Danmark og Indonesien, både med hensyn til samarbejde mellem myndigheder og engagement fra den private sektor.

"Med denne MoU styrker vi det dansk-indonesiske maritime samarbejde på vigtige områder såsom grøn skibsfart, havplanlægning og ikke mindst søfarendes kompetencer. Jeg havde en interessant og givtig drøftelse  med vicekoordinerende minister Pak Jodi om vores fremtidige strategiske sektorsamarbejde. På begge sider ser vi meget frem til at komme i gang," siger Andreas Nordseth.

Kontakt

Søfartsstyrelsen