MODU

De fleste danske særkrav er væk, og det gør det væsentligt nemmere at registrere et skib under dansk flag. Stadig flere rederier vælger at gøre det, og det giver dem adgang til en række serviceydelser, som Søfartsstyrelsen tilbyder.

Vi kan for eksempel tilbyde jeres rederi at tage del i vores Point of Contact-ordning. Via ordningen bliver jeres rederi sat i kontakt med et fast team af skibsinspektører, som har en dyb viden om jeres rederisegment og dets særlige behov. POC-teamet vil altid følge op og vende tilbage til jer. Deltagelse i ordningen er selvfølgelig helt frivilligt.

Point of Contact-ordning

Hvis I overvejer at sejle under dansk flag, kan vi også tilbyde et gratis, uforpligtende møde, hvor vi besvarer eventuelle spørgsmål. Mødet kan finde sted på et af vores kontorer, telefonisk eller som en videokonference, alt efter hvad der passer jer bedst.

Første gang I kontakter Søfartsstyrelsen, vil der blive udpeget en skibsinspektør som rederiets kontaktperson – det vil sige det direkte link mellem rederiet og Søfartsstyrelsen. Vi er af den overbevisning, at det vil gøre processen smidigere og give en bedre oplevelse af flagskifteforløbet.

Flagskiftepakke

Vi har udarbejdet en indflagningspakke rettet mod offshoresektoren.
Pakkerne indeholder oplysninger om, hvordan I skifter til dansk flag eller bygger til dansk flag.

Indflagningspakke for Mobile Offshore Drilling Units (MODU) til det Danske Internationale Skibsregister (DIS)

Kontakt

Sikre Skibe

Skift til dansk flag

Se her hvordan du skifter til dansk flag

Sådan gør du - trin for trin