I dag fejrer vi Day of the Seafarer 2024

25-06-2024

På dette års Day of the Seafarer fremhæver Den Internationale Søfartsorganisation (IMO) de søfarendes vitale rolle i at gøre søfartssektoren til en sikrere arbejdsplads.

Hvert år fejrer IMO de søfarende med en kampagne, der fokuserer på vigtigheden af deres arbejde i en sektor, der håndterer størstedelen af verdens transporterede varer. For 2024 understreger kampagnen de søfarendes bidrag til søfartssikkerhed.

De søfarende er afgørende for at sikre skibenes og deres besætningers sikkerhed. Deres engagement i sikkerheden til søs involverer brug af det rigtige udstyr, omfattende træning og overholdelse af strenge sikkerhedsprotokoller og meget mere.

For at markere dette års Day of the Seafarer opfordrer IMO søfarende til at dele deres bedste sikkerhedstips til søs. Søfarende inviteres til at poste et billede af sig selv i deres arbejdsmiljø, der viser, hvordan de opretholder sikkerheden om bord, ved brug af hashtagget #SafetyTipsAtSea på sociale medier.

Vær kreativ og del, hvordan du bidrager til søfartssikkerhed, hvad enten det er gennem det udstyr, du bruger, den træning, du har modtaget, eller hvordan du tilpasser dig teknologiske fremskridt og innovation for at forblive sikker om bord. Den brede offentlighed opfordres også til at vise deres påskønnelse af de søfarendes arbejde og anerkende vigtigheden af deres sikkerhed til søs.

Glædelig Day of the Seafarer til alle, der navigerer vores have og sikrer, at vores sektor forbliver sikker og effektiv!

Læs mere om Day of the Seafarer her

Kontakt

Søfartsstyrelsen