Chefjurist stopper efter 41 år i Staten

22-10-2020

Frank B. Mortensen går på pension efter mere end 20 år i Søfartsstyrelsen og mere end 40 års arbejde på Erhvervsministeriets område.

Chefjurist Frank B. Mortensen har været ansat i staten siden 1979, hvor han blev ansat i det daværende Handelsministeriet. Han har været kontorchef i Forbrugerklagenævnet, og Forbrugerstyrelsen og departementet. I SFS har Frank arbejdet mere end 20 år som kontorchef og chefjurist.

Pga. COVID-19 bliver der desværre ingen mulighed for at afholde en afskedsreception for Frank, når han går på pension. Men han er modtagelig for telefonopkald.

Direktør Andreas Nordseth:

En af styrelsens skarpe jurister forlader nu skuden for at gå på pension. Jeg vil gerne takke Frank for et godt samarbejdet i mere end 20 år, hvor han har gjort en markant indsats med både udvikling af love og regler og med vores forvaltning. Søfartsstyrelsen ønsker Frank held og lykke med pensionisttilværelsen.

Frank kan kontaktes på telefon 61 28 56 65 eller mail fbm@dma.dk. (fra den 1. november på frankbjergmortensen@gmail.com)

Kontakt

Søfartsstyrelsen