Det gør godt at gøre en forskel

Miee Agnete Swendsen er besætningskonsulent i Søfartsstyrelsens enhed for Søfarende og Certifikater.

”Det gør mig glad, når kunderne er glade” Det er det første Miee Agnete Swendsen kommer i tanke om, når man spørger til, hvorfor, hun er glad for sit arbejde i Søfartsstyrelsen.

Miee Agnete Swendsen er besætningskonsulent i Søfartsstyrelsen. Hun vejleder de søfarende om alt, der relaterer til de kvalifikationer der kræves, når man arbejder til søs, og sikrer bl.a., at de søfarendes beviser bliver opdateret, når det er nødvendigt. Det gælder både når de oparbejder nye kompetencer og den sejltid, som giver andre kvalifikationer.

Som besætningskonsulent er kunderne for Miee de mange søfolk, som bemander de danske skibe over hele kloden.

”Det gør mig glad, når jeg føler, at jeg gør en forskel for vores kunder. F.eks. når en søfarende står med en udfordring, som vi kan hjælpe dem med at løse, så de kan komme videre med deres karriere til søs,” fortæller Miee Agnete Swendsen.

En forkærlighed for det maritime fagsprog

Med en stor interesse for søfart og en baggrund som skibsfører fra Marstal Navigationsskole, har Miee en forkærlighed for det martime fagsprog. Derfor måtte hun efter en årrække i en anden branche vende hjem til sin kaj, søfarten:

 Jeg savnede det maritime og er allerede glad for at kunne tale mit oprindelige fagsprog igen.

Yoga og kage

Miee Agnete Swendsen er forholdsvis ny i jobbet, men hun allerede faldet godt til, både i forhold til hendes opgaver og i forhold til det sociale liv i Søfartsstyrelsen.

Miee elsker af samles med sine kollegaer om deres fælles passion, søfarten, men hun nyder også når de kan samles om andre emner. Derfor har hun også engageret sig i meget i det sociale liv, hvor hun eksempelvis er medlem er personaleforeningen, der arrangerer sociale arrangementer for styrelsens medarbejdere. At Miee er en medarbejder med alsidige interesser blev klart for hendes kollegaer, da hun som ny i jobbet startede et yoga-hold. Hver tirsdag morgen var der gratis yoga for alle, der havde lyst til at få en sund og rolig start på dagen.

I det hele taget er hun ret begejstret for sine kollegaer.

Der er en meget afslappet stemning og vi griner og hygger en del. Der er gode muligheder for at være social f.eks. ved personaleforeningens arrangementer, og der er altid mulighed for at komme med nye forslag og tiltag. Og så spiser vi nok lidt for meget kage.